Chișinău, str. Nicolae Zelinski 36

Regim de lucru: 9:00 – 17:00

Limba

APRECIERI

Este aproape imposibil să faci un sistem care să fie pe placul tuturor, însă noi facem o încercare. De-a lungul anilor de cooperare am avut parte de multă muncă și în rezultat experiență acumulată, calitatea serviciilor noastre a crescut în mod continuu.

Nu toate dorințele, ideile și cerințele pot fi realizate, unele dintre ele în mod banal  se contrazic reciproc, uneori contrazic chiar și legislația. Cu toate acestea, majoritatea ideilor au îmbogățit configurația noastră și au ajutat în a o face într-atât de sigură, încît la momentul dat ea servește cu fidelitate cîteva sute de companii.

Nu vom descrie aici toate calitățile și nu vom lăuda produsul nostru, să lăsăm clienții noștri, în mod sincer și obiectiv, să își expună opinia pe care o au despre noi. Nu este o pregătire de vînzare a unui automobil, cînd toate defectele sunt cu iscusință ascunse de potențialul cumpărător, să lăsăm persoanele, care au o experineță de utilizare de mai mulți ani ale configurației noastre, să își împărtățească experiența și impresiile. Dorința noastră este de a vă informa complet în ce privește produsul în care planificați să investiți banii dvs.

Aprecierea dvs. privind colaborarea cu compania noastră o puteți lăsa în formularul de mai jos.