Chișinău, str. Nicolae Zelinski 36

Regim de lucru: 9:00 – 17:00

Limba

Fereastra casierului de la Primasoft

Echipa Primasoft a dezvoltat și a implementat cu succes Fereastra Casierului ca loc de muncă plug-in pentru casierie în contabilitatea 1C (Contabilitatea Complexă pentru Moldova, red. Primasoft). Sarcina principală a Ferestrei Casierului este asigurarea înregistrării vînzărilor cu amănuntul și integrarea simplă a vînzărilor cu contabilitatea întreprinderii, precum și implementarea funcțiilor auxiliare dezvoltate pentru cererile și nevoile specifice ale clientului.

Soluția noastră universală Fereastra Casierului va ajuta la simplificarea muncii nu numai pentru casier, ci și pentru contabil, salvîndu-l de la intrarea în tranzacții de vînzare, toate mișcările din fereastră apar în timp real. De asemenea, puteți conecta un scaner de coduri de bare și aparatul de casă la Fereastra Casierului. Prin intermediul ferestrei Casierul are acces și lucrează cu un număr limitat de funcții care sunt discutate individual cu clientul.

Cu ajutorul Ferestrei Casierului, puteți:

– Să înregistrați vînzari;

– Să imprimați bonuri fiscale;

– Să generați rapoarte X și Z;

– Să lucrați cu scanerul;

– Să consultați solduri reale;

– Să facturați persoane juridice;

– Precum și multe alte operațiuni (discutate și dezvoltate individual).

Deci, continuarea logică a Ferestrei Casierului în funcțional suplimentar sunt Fereastra Vînzătorului și Fereastra Managerului de vînzări.

Fereastra Casierului este potrivită pentru orice tip de activitate legată de vînzarea atît a bunurilor, cît și a serviciilor, cu organizarea muncii simultate a mai multor angajați (casier, vînzător) în program.

Pentru a solicita o prezentare și pentru a afla detaliile acestei dezvoltări, vă rugăm să contactați Serviciul de Suport la 022-817-797.